Pozivamo Vas 20.05.2022 u 10 sati na obilježavanje dana upalnih bolesti crijeva.

19.05.2023. godine, u cijelom svijetu,  obilježava se Dan Upalnih bolesti crijeva (World IBD Day). U Hrvatskoj, u Zagrebu, mi ćemo ga obilježiti 20.05.2023 godine u subotu na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, od 10 do 14 sati, gdje će naši volonteri udruženja širiti svjesnost o bolestima i družiti se sa oboljelima i svima koji nas dođu podržati. 

Javni Poziv

Dragi naši prijatelji IBD-ovci!

Pozivamo Vas 20.05.2023 u 10 sati na obilježavanje dana upalnih bolesti crijeva.

Isti će se održati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

Nadamo se odazivu u što Većem broju!

Pozvani su SVI, znači oboljeli, prijatelji, rodbina, doktori, medicinske sestre i svi oni koji žele učestvovati u obilježavanju Svjetskog Dana upalnih bolesti crijeva.

 

Svjetski dan Upalnih Bolesti Crijeva 2023. će obilježiti članovi udruženja, volonteri i svi oboljeli sa svojom familijom i prijateljima koji nam se žele pridružiti. Isto tako, kao i svake godine, potporu će nam pružiti i doktori i medicinske sestre. Volonteri HUCUK-a će dijeliti letke, brošure i širiti svjesnost o bolestima uz druženje i ugodnu zabavu.

Pozivamo sve oboljele i one koji to nisu da nas dođu podržati i svojim dolaskom obilježiti dan Svjetski dan Upalnih Bolesti Crijeva 2023. Čekamo Vas i vidimo se!!!! I zapamtite, Niste Sami!!!!!!

Vaš HUCUK tim