Naslovnica » Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenje usluga i sadržaja na web stranicama info.hucuk.hr podložno je dolje navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti se primjenjuju na sve sadržaje i usluge web info.hucuk.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranica info.hucuk.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima.

AUTORSKA PRAVA

Web stranica info.hucuk.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice info.hucuk.hr.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Web stranica info.hucuk.hr zadržava pravo promjene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim web stranicama bez prethodne najave.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA

Svi članci i fotografije na web stranici info.hucuk.hr vlasništvo su Udruženja HUCUK, Zagreb. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 800 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s web stranicom info.hucuk.hr nisu dogovoreni drugačiji uvjeti. Ako je članak koji je objavljen na info.hucuk.hr djelomično prenesen sa drugog portala a želi se prenijeti onda je obavezno da se unese i izvor koji je info.hucuk.hr koristio u tom članku

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici info.hucuk.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

Ovi uvjeti se ne odnose se na portale i web stranice s kojima info.hucuk.hr ima izravni dogovor o posebnim uvjetima.

UVJETI KORIŠTENJA LINKOVA NA DRUGE WEB STRANICE

Web stranica info.hucuk.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice info.hucuk.hr koristite na vlastitu odgovornost i info.hucuk.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

UVJETI KORIŠTENJA I ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke zakonito i isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu. Ovim pravilima se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i posjetitelja naše web stranice te se obavezujemo pružati zaštitu njihovim osobnim podacima koje nam pružaju putem web stranice.

Ova pravila opisuju vrste podatke koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu te objašnjavaju kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Pravila također opisuju izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Više informacija o zaštiti privatnosti

O KOLAČIČIMA (COOKIES)

Kolačići (cookies) su sitne datoteke koje web stranica kojom surfate sprema na vaše računalo, a koriste se osim da bi web stranica ispravno funkcionirala (osnovni kolačići) i za analitiku posjećenosti te marketinške aktivnosti (ostali kolačići).

U traci prihvaćanja kolačića, odnosno odabirom linka “Opcije kolačića” možete odabrati koje kolačiće prihvaćate, a koje odbijate.

Više informacija o kolačićima na info.hucuk.hr

UVJETA KORIŠTENJA – IZMJENE

S vremenom možemo ažurirati Uvjete korištenja. Ažuriranja naših Uvjeta korištenja bit će objavljeno na našoj web stranici. Sve dopune stupaju na snagu u trenutku njihove objave na našoj web stranici.