Kviz Častilica Colosal 2022

Kviz Častilica Colosal 2022 – I eto nas malo pomalo do polovine godine gdje HUCUK ide na zasluženi odmor nakon uspješno provedenih projekata za prvu polovinu godine. I da ne bismo samo nestali do 9. mjeseca vrijeme je da Vas prije odlaska počastimo sa novim proizvodom na tržištu a radi se o hrani za posebne medicinske potrebe pod nazivom Colosal.

Vrijedne informacije o Colosal-u:

Stigao je Colosal, jedini proizvod na hrvatskom tržištu koji ima kombinaciju butiratne kiseline, bifidobakterija i FOS-a!

Butiratna (maslačna) kiselina je masna kiselina kratkog lanca prisutna u prirodi kao komponenta masne frakcije mlijeka i njegovih derivata. Kod ljudi je to fiziološka supstanca koja nastaje u debelom crijevu kao rezultat fermentacije prehrambenih vlakana.

Glavni je izvor energije stanica debelog crijeva (kolonocita), potiče metabolizam i njihovo fiziološko sazrijevanje te igra ključnu ulogu u održavanju cjelovitosti sluznice i u procesima zacjeljivanja lezija na crijevima.

Klinička ispitivanja su pokazala da je koncentracija butirata kod bolesnika s upalnim bolestima crijeva manja u usporedbi sa zdravim osobama te da je koncentracija butirata povezana s aktivnošću bolesti i njenom remisijom.

Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe namijenjena dijetalnoj prehrani bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva!

Kviz Častilica Colosal

Častilica je u obliku kviza gdje častimo 10 dobitnika po dvije kutije Colosal-a. Bitno je samo riješiti kviz i biti brz. 10 članova udruženja koji najbolje i najbrže riješe kviz dobit će nagradu.

Igra počinje objavom ovog članka a završava dok ne skupimo sve dobitnike. Požurite se. Dobitnike ćemo objaviti javno na web stranicama udruženja.

Pravila – jako bitno za pročitati!!!

  • pravo igranja kviza imaju svi ali u trku za nagradu idu samo članovi HUCUK-a
  • članovi HUCUK-a su svi oni koji su se učlanili do objave ovog članka
  • kviz se može odigrati samo jednom
  • dobitnik je član koji da odgovore na što više pitanja i bude brz (10 sekundi po pitanju)
  • ostavljanjem podataka prije ulaska u svaki kviz član pristaje na javnu objavu dobitnika ako je dobitnik (GDPR i Pravila privatnosti)

Informacije i savjeti za igranje:

  • sve informacije su na stranici HUCUK-a i u početku ovog članka (Colosal)
  • kod ostavljanja podataka budite točni jer Vas nećemo moći kontaktirati u slučaju dobitka
  • kod ostavljanja broja telefona napišite samo brojke bez razmaka ili crtica

 

Kviz Častilica Colosal 2022 – Sretno i idemo se igrati

0%
0 votes, 0 avg
18

Za svako pitanje imate 10 sekundi, pametno razmislite!

Hvala što ste se igrali sa nama


Colosal Častilica 2022

1 / 10

Fruktooligosaharidi su:

2 / 10

Bifidobaterije:

3 / 10

Koja tvrdnja za butiratnu kiselinu NIJE točna?

4 / 10

Butiratna kiselina je:

5 / 10

Colosal se sastoji od:

6 / 10

Colosal je:

7 / 10

Što je opstipacija?

8 / 10

Što je malnutracija?

9 / 10

Kada je osnovano Udruženje HUCUK?

10 / 10

Koliko je minimalno tjelesno oštećenje koje oboljeli od upalnih bolesti crijeva može ostvariti predajom zahtjeva za utvrđivanje tjelesnog oštećenja?

Your score is

0%