Mađioničar Dynamo

Mađioničar Dynamo: Crohnova bolest i Covid 19
Izvor: Sky News Sva prava zadržana
Fotografija: WallpaperCave

Mađioničar Dynamo – Covid 19

Mađioničar Dynamo o svom oporavku od koronavirusa i kako je to utjecalo na njegovo prethodno postojeće zdravstveno stanje.
Za Sky News rekao je kako je zaraza koronavirusom pogoršala simptome njegove Crohnove bolesti – ali da je “prošao sve najgore” i da ostaje pozitivan. Mađioničar je također pohvalio osoblje NHS-a i druge ključne radnike za “sav težak posao” koji rade tijekom pandemije COVID-19.
Izgledao je dobro dok je govorio u Skype intervjuu tijekom lockdowna, manje od dva tjedna nakon što je na Twitteru objavio da je na testiranju pozitivan.

Treba ostati pozitivan

37-godišnjak, stvarnog imena Steven Frayne, boluje i od Crohnove bolesti i od artritisa, zbog čega je u većem riziku da se ozbiljno razboli od virusa. “Stvar je s Crohnovom bolešću u tome što je to nevidljiva bolest, pa biste izvana mogli izgledati sjajno, ali iznutra ne tako dobro”, rekao je.
“Trenutno mi ide prilično dobro. Očito je da sam imao COVID i prošao ali sve to pogoršalo je moje postojeće stanje i pogoršalo stvari.
“Ali, znate, definitivno sam prošao najgore i izašao s druge strane.
“A ponekad se te stvari dogode i morate pokušati biti pozitivan i pokušati krenuti naprijed i proći kroz to.”

Dynamo je rekao da su mu reakcije obožavatelja na njegov novi show, Beyond Belief, koji je pokrenut prošlog tjedna, pomogle da ostane pozitivan.
“Ponekad je bilo teško, ali emisija je izašla, a odaziv i energija obožavatelja upravo su mi dali poticaj za koji mislim da mi je trebao.”
Zvijezda je govorila o izolaciji od svih, čak i od supruge dok je bolovao od koronavirusa. Pa čak i uspio pronaći pozitivne stvari u tome, našalivši se da u krevetu sad ima više mjesta “da se doista razvuče”.

Također koristi slobodno vrijeme da razvije još trikova

“Ovo vrijeme koristim za isprobavanje novih čarobnih ideja i samo držim samog sebe zaposlenim, kad mi nije bilo loše.
“Pokušavam se boriti kroz to kao i svi ostali u zemlji i zaista cijenim sav naporan rad svih ostalih, svih ključnih radnika koji rade.”
Dynamo je rekao da je zahvalan što je prije zaključavanja mogao putovati na snimanja za Tv show Beyond Belief. Snimanje se održavalo u šest različitih zemalja.

“Snimao sam svugdje, od Meksika do Japana, Amerike, očito ovdje u Velikoj Britaniji. I tako sam vidio različite reakcije različitih nacija. To mi je zaista nekako pokazalo da smo, posebno trenutno, svi povezani više nego što vjerujemo .
“Zato što idemo na druga mjesta i vidimo drugu kulturu;  kad vide magiju i dalje reagiraju magijom. Na isti način kao i ja. Od Japana do Londona. Mislim da me to nadahnjuje.
“I svaki put kad odem na ta nova mjesta (posebno trenutno, kad smo svi zaključani) toliko sam zahvalan. Zahvalan što sam mogao posjetiti ta nevjerojatna mjesta.
“Iako su svi zaglavljeni kod kuće, mogu doživjeti te zemlje kroz svoje ekrane i poći sa mnom na to putovanje.”

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.